Bolagsalliansen

Tjänst: Vi hjälper dig med journalister

Hem – Tjänst: Vi hjälper dig med journalister

Tjänster

Läs mer om tjänsten här nedan eller kontakta oss direkt för beställning.

Har en journalist kontaktat dig?

Om en journalist kontaktar dig är det inte obligatoriskt att svara. Du väljer själv vad du vill säga men om journalisten har en agenda kan det vara bra att du kontaktar oss så reder vi ut vem journalisten är och vad journalisten kan komma att skriva om ditt företag. Eftersom att ditt företag är ett varumärke vill du inte att det förstörs genom media.

Ibland kan det vara bra att svara på frågor från en journalist men många gånger kan det också vara väldigt viktigt att helt enkelt låta bli. Speciellt om det finns en dålig agenda bakom journalistens frågor. Det är inte alltid lätt att avgöra vad som ligger bakom journalistens frågor. Det kan vara allt från konkurrensbegränsningar till personligt agg mot ett företag.

Om det är något bra journalisten vill publicera om ditt företag är det bra att få med alla viktiga detaljer som du vill att människor ska veta. Sådant som gör båda artikeln och ditt företag mer attraktiv. 

Kontakta oss om du behöver hjälp med media. 

Anslut ditt företag till oss redan idag!

Företagarna i Sverige är Sveriges ryggrad. Anslut ditt företag till oss på Bolagsalliansen och ta del av bra hjälp redan från början. Vi står på företagarnas sida och kommer alltid att göra det! Bolagsalliansen hjälper våra anslutna bolag. Gå med du också, kostar inte mycket.