Bolagsalliansen

Webbhotell – Tänk inte på priset! Tänk på kvalité

Nyhet

Är det dags att bestämma dig för att välja ut ett passande webbhotell för din nya eller redan existerande verksamhet? Vi har ett enda råd. Låt inte priserna avgöra för vilket webbhotell du ska beställa.

Med denna artikel vill vi på Bolagsalliansen påminna dig om att inte gå på billiga priser när du ska köpa ett webbhotell. Gör du det så kanske du kommer billigt undan men du kommer i längden att förlora på det. Hur kommer du då att förlora på att köpa ett billigt webbhotell? Du tänker säkert; men det är ju billigare jag sparar pengar! Mycket riktigt så kanske du sparar pengar men du kommer förlora mer pengar i längden i potentiella intäkter som går förlorat.

Så, vad är det vi menar med att du i längden kommer att förlora pengar? – Jo, med billigt webbhotell så kommer det billiga tjänster och dåliga tjänster. Tjänster ligger nere, ibland i dagar. Mejlen kanske krånglar. Sajten du har kanske blir otillgänglig eftersom att servrarna webbhotellet sitter på kraschar. Det är så mycket som kan gå fel med webbhotell som inte kostar så mycket. Visserligen kan det vara mycket kunniga personer bakom de billiga webbhotellen för det är det allt ofta men tjänsterna är mindre bra och det är därför du kan betala så lite som 29 kronor i månad hos vissa webbhotell samtidigt som det hos en annan aktör kostar 300 kronor. Gå på det dyrare alternativet!

När tjänster ligger nere så förlorar du pengar, kunder kan ej besöka dina webbplats, potentiella kunder når inte heller de din webbplats. Vidare så förstör du din sökmotoroptimering om sajten du har ligger på dåliga servrar.

Vilket webbhotell kan vi då rekommendera våra besökare?

Just nu rekommenderar vi ett enda webbhotell och det är Oderland, ett stabilt webbhotell med bra priser tillsammans med en suverän kundtjänst som besvarar dina frågor och funderingar med entusiasm. Vi på Bolagsalliansen har haft att göra med Oderland i många år och vi har inte något ont att säga om webbhotellet.

Du har lite olika alternativ att välja på hos Oderland och du kommer att bli nöjd, det kan vi garantera dig.

Författare: Martin Olsson

Vi finns till för Sveriges alla företagare och backar upp våra anslutna företag till 100%

Anslut ditt företag och alliera dig med oss!

Vi erbjuder massor av tjänster till våra anslutna företag. Se vad vi erbjuder och hur vi kan backa upp dig och ditt företag.