Bolagsalliansen

Utrikesgruppen – svenska resenärers dröm

Nyhet

På webbplatsen ww.utrikesgruppen.se finns bland annat viktig reseinformation, information om länder, visumkrav, beställa översättningar samt många olika produkter och tjänster som underlättar för svenskar som kommer i kontakt med utlandet. Tjänsterna gör vardagen enklare, tryggare och roligare.

Utrikesgruppen har seglat upp som en mycket stark aktör i Sverige för resenärer som söker efter pålitlig information både innan och under sin resa utomlands. Oavsett vad svensken utomlands är med om finns Utrikesgruppen som en hjälpande. Det är svenska intressen som intresserar bolaget och företrädandet sker naturligt med hela världen som arbetsplats. En viktig del i organisationens engagemang är att stärka relationerna mellan resenärer och utländska aktörer tillsammans med Utrikesgruppen.

De som arbetar hos Utrikesgruppen är utrikeskonsulter och har valts med omsorg bland annat baserat på deras kunskaper och insikter i världen och lokala platser. Utöver utrikeskonsulterna finns ett representantsprogram som gör det möjligt för personer med högre kännedom om ett land till att bli representant för Utrikesgruppen. Genom detta samarbete ser Utrikesgruppen till att bredda till det internationella nätverket ordentligt. Alla medarbetare är alltid hedrade och respektfulla över att få representera Utrikesgruppen.

Resenärer kan kontakta Utrikesgruppen om man har politiska eller ekonomiska frågor, kulturfrågor eller andra konsulära och utländska frågor. Kundtjänsten är oftast öppen på obekväma tider så att du som befinner dig i en annan tidszon ska kunna få hjälp och assistans när du behöver det. Det är inte ovanligt att resenärer ringer till Utrikesgruppen klockar tre på natten, svensk tid. Det är helt okej även om samtalet rör akuta frågor eller inte. Kundtjänsten fungerar som en tidszon anpassad kundtjänst, vilket enkelt förklaras med att ”det är bara att ringa när du vill”.

Ny rapport visar att webbplatsen utrikesgruppen.se har besökts av svenskar som har befunnits sig i hela 141 olika länder. Det visar att Utrikesgruppen är en mycket pålitlig informationskälla bland svenskar runt om i världen. Undersökningen visar också den nygamla nyheten, att svenskar verkligen är ett världsvant folk som besöker många olika platser i världen. En befolkning på 10 miljoner invånare som befinner sig i 141 länder är verkligen något unikt och att Utrikesgruppen får vara representanten för alla svenskar utomlands är ett hedersarbete som bolaget är mycket stolta över.

Säkerhet, trygghet men framförallt nöje. Det är vad svenska resenärer vill ha under sin utlandsresa. Vad som förenar den svenska resenären med Utrikesgruppen är bland annat gemensamma intressen under tiden resenären planerar att resa eller redan är utomlands. Allt som resenären behöver finns på webbplatsen som växer varje dag.

Utrikesgruppen har idag flera informationsutbyten och internationella band med olika aktörer. Bland annat finns olika ambassader, organisationer och myndigheter från andra länder i Utrikesgruppens kommunikationskanaler. Planer på att utöka samarbeten med svenska researrangörer finns. Förutom partners erbjuds en rad olika viktiga tjänster som datainsamling, undersökningar och analyser i ett annat land, reserelaterad content marketing, ambassadservice, medborgarskapsutredning och mycket mer.

Vi finns till för Sveriges alla företagare och backar upp våra anslutna företag till 100%

Anslut ditt företag och alliera dig med oss!

Vi erbjuder massor av tjänster till våra anslutna företag. Se vad vi erbjuder och hur vi kan backa upp dig och ditt företag.