Bolagsalliansen

Utrikesgruppen och verksamhetens utbud

Nyhet

Här finns information om Utrikesgruppen och vilka tjänster du kan ta del av hos det utrikesrelaterade bolaget. Hos dem kan du i princip få hjälp med alla dina utrikesrelaterade ärenden. Du kan bland annat beställa viktiga översättningar, få ambassadhjälp, boka privatjet och mycket mer som gör livet enklare före, under och även efter resan. Utrikesgruppen arbetar med glädje för att kunna förenkla för svenskar som ska resa till andra länder.

Utrikesgruppen berättar att det alltid ges en hög service med kunskap om världen samt att de alltid har ett gott bemötande med samtliga kunder. Det här är en bransch som Utrikesgruppen älskar att vara i. Bolaget grundades för några år sedan och för varje dag som går fylls det på med viktiga tjänster.

Från Sverige till världen

Utrikesgruppen tycker att det är kul att de får vara en central träffpunkt för svenskar och svenskägda företag runt om i världen. Här är alla välkomna både för hjälp och för samarbeten som kan ta svenska bolag till nya höjder. Det är ju inte bara svenska resenärer som kan vända sig till Utrikesgruppen. Men när så många resenärer redan gör det är det inte konstigt att även allt fler bolag vill associera sig med Utrikesgruppen för att komma i kontakt med andra svenskar som ska resa utomlands.

Utrikesgruppen och deras samarbetspartners

Utrikesgruppen tror på att allt fler potentiella samarbetspartners snart ser hur betydelsefull bolaget kan bli för dem. Det har lagts ned mycket själ och viktigt arbete i bolaget – allt för svenska intressen. Bolaget är ibland som en inkörsport för företag som vill nåt ut till nya potentiella kunder när det gäller utrikesrelaterade produkter och tjänster.

Tjänster lanseras på löpande band

Nyligen lanserade bolagets ägare tjänsten Brevon som är en tjänst för personer som vill skriva och skicka digitala brev till personer som är frihetsberövade i Sverige. Tjänsten Brevon kom ägarna på när de insåg att det finns många svenskar utomlands som vill skicka brev till sina vänner och familj som är i anstalt och häkte men att det är krångligt att skriva brev för hand, att postgången ibland kan vara osäker i andra länder samt att det också kostar mer att skicka brev från utlandet. Från idé till tjänst – nu är Brevon igång. Tjänsten fungerar lika bra för svenskar utomlands som för svenskar i Sverige.

Utrikesgruppen omdömen och recensioner

Ta reda på vad andra tycker om Utrikesgruppen. Läs och lämna egna omdömen om Utrikesgruppen genom att klicka här.

Här listar vi några av Utrikesgruppens produkter och tjänster

Frakta fordon till/från Sverige

Med Utrikesgruppen kan du frakta din bil eller annat fordon till städer i hela Europaområdet. Du kan frakta allt från personbilar, sportbilar, veteranbilar till lätta lastbilar och MC.

Översättning till och från alla språk

Hos Utrikesgruppen kan du beställa översättning av dina dokument. Du garanteras en översättning med kvalité. Välj mellan över femtio olika språk som du behöver översätta till/från.

Boka privatjet med Utrikesgruppen

Vill du lyxa till det kan du boka privatjet med Utrikesgruppen. Följ din egen klocka och var i luften när du känner för det och du får flygplanet helt för dig själv. Välj mellan alla destinationer i världen.

Bli representant för Utrikesgruppen till ett land

Representantsprogrammet ger vanliga resenärer med hög kännedom om ett land möjligheten att stärka sina referenser. Skapa globala relationer samtidigt som internationella uppdrag och samarbeten kan tilldelas.

Content marketing med Utrikesgruppen

Med Utrikesgruppen kan du nå ut till deras läsare och samarbetspartners. Läsarna och bolag anslutna till Utrikesgruppen har rest väldigt mycket och är alltid semestersugna.

Ambassadhjälpen

Ta hjälp av Utrikesgruppen när behöver hjälp och assistans i ditt ärende och kontakt med utländska ambassader och konsulat verksamma i Sverige och Sveriges ambassader i utlandet.

Om medlemskapet

Medlemmar kan få stöd och råd, exempelvis i kontakt med ambassader, utländska myndigheter och flygbolag. Gäller också annat utrikesrelaterat eller om du får problem på destinationen.

Flygtransport till hund eller katt

Med Utrikesgruppen kan du transportera din hund eller katt med flyg till alla destinationer i hela världen. Du skickar en förfrågan där du anger information om djuret samt destination.

Föräldramedgivande

Ett föräldramedgivande är sammanställd information i ett intyg som visar att föräldrar ger minderårig tillåtelse att resa utomlands ensam, med en av föräldrarna eller med någon annan än vårdnadshavarna.

Fullmakt utlandskörning

Hos Utrikesgruppen kan du beställa en fullmakt på engelska när du ska köra bil eller ett annat fordon utomlands som inte är ditt eget. Beställ fullmakten innan du ska resa.

Medborgarskapsutredning

En medborgarskapsutredning är ett sätt att ta reda på om en person är medborgare i ett annat land. Utrikesgruppen kontrollerar och utreder om en person på förfrågan är medborgare i ett annat land.

Reseinformation i landsprofiler

Hos Utrikesgruppen hittar du råd och information som du har nytta av inför och under din resa utomlands. Varje land och territorium i världen har en egen landsprofil på webbplatsen som du kan besöka.

Utrikesgruppens reseguider

Vill du veta mer om din destination innan du reser. Här publiceras ibland reseguider som du kan ta del av. Löpande reseguider kommer att publiceras för att kunna nå ut till nya besökare.

Utrikesgruppens nyheter

Läs viktiga nyheter om din destination. Utrikesgruppen publiceras allt om världen. Krav, regler och allt annat som är viktigt att veta inför, under och på resmålet som du kommer ha nytta av.

Skicka brev till frihetsberövade

Ägarna till Utrikesgruppen har lanserat Brevon som är en digital brevtjänst. Med Brevon kan du snabbt och enkelt skicka digitala brev till frihetsberövade oavsett var i världen du befinner dig.

Personlig assistans utomlands

Utrikesgruppen erbjuder en alternativ privat lösning med personlig assistans för dig som vill resa utomlands helt på egna villkor oavsett om du har ett medicinskt tillstånd eller inte. Tjänsten är betaversion just nu.

Utrikesgruppen anstränger sig för svenskarna

Oavsett vad det gäller för tjänster och produkter har Utrikesgruppen som vision att bli den absolut främsta centrum för utrikesrelaterade produkter. Hit ska svenskar alltid kunna vända sig oavsett vad det gäller. Att få kunna erbjuda en plattform till svenskar som kommer i kontakt med världen på detta sätt är något Utrikesgruppen är väldigt stolta över. Det kommer att arbeta ännu mer för att stärka alla produkter och tjänster till svenskar. Samt därtill fylla på med viktiga tjänster när flera samarbetspartners ansluter sig.

Läs mer om Bolagsalliansen.

Vi finns till för Sveriges alla företagare och backar upp våra anslutna företag till 100%

Anslut ditt företag och alliera dig med oss!

Vi erbjuder massor av tjänster till våra anslutna företag. Se vad vi erbjuder och hur vi kan backa upp dig och ditt företag.