Bolagsalliansen

Svettas mycket

Nyhet

Information till dig som svettas mycket. Svettningar beror på att kroppen vill kyla ner sig. När kylningen sker håller kroppen rätt kroppstemperatur. Det kan hända att du svettas på ett sätt som gör det påfrestande för dig i det vardagliga livet. Läs mer om hur du kan lindra dina svettningar.

Du som svettas mycket bör vara noga med att alltid vara ren och ta hand om din hygien. Svett luktar avsevärt mer när du är smutsig. Det är bra om du tvättar dig med oparfymerade schampo och tvål. Använd tvål som inte torkar ut din hud. Detta förfarande lindrar dock inte dina svettningar utan endast svettlukten.

Det främsta du kan göra mot din svettning är behandlingar. Genom behandling minimerar du din svettproduktion i armhålor. Behandling mot att svettas mycket utförs med injektion och behandlar svettningen. Varje behandling är nästan smärtfri och ger dig en bättre livskvalité.

När och var ska jag söka vård?

Kontakta en klinik som specialiserar dig på svettningar.

Boka en tid för behandling och berätta om dina besvär och att du vill minimera dina svettningar. Du får en spruta som blockerar nervimpulserna som går till dina svettkörtlar. Ämnet som används finns i Botox och är en välbeprövad metod. Du kan behöva upprepa behandling en gång var fjärde månad.

Så bokar du tid för att svettas mindre

Skönhetsspecialisten har tagit emot många patienter som har haft problem med svettningar. Många har upplevt att svettningar skadar det sociala livet men vid behandling har livet ofta kunnat återgå till det normala.

Du kan boka tid via Bokadirekt här eller gå in direkt på webbplatsen för bokning. Om du har frågor eller funderingar kan du ställa dessa till kliniken som finns i Stockholm.

Vi finns till för Sveriges alla företagare och backar upp våra anslutna företag till 100%

Anslut ditt företag och alliera dig med oss!

Vi erbjuder massor av tjänster till våra anslutna företag. Se vad vi erbjuder och hur vi kan backa upp dig och ditt företag.