Bolagsalliansen

Spolning Av Rör Prisjämförelse – Stamspolning – Avloppsspolning – Rörspolning

Nyhet

Många bostadsrättsföreningar, villaägare, husägare, fastighetsägare, förvaltningsbolag, och också privatpersoner söker på information om stamspolning, avloppsspolning samt rörspolning i Stockholm och många andra städer i Sverige. Vi hjälper till och guidar dig till rätt stamspolningsföretag som är verksamma i hela Sverige som erbjuder stamspolning. Stamspolningsföretagen vi har med i vår lista har alla verkat på marknaden i många år tillsammans med goda omdömen online. Det är därför de finns med här!

Vi börjar direkt med att lista de duktiga stamspolningsföretagen som arbetar med stamspolning dagligen här strax under. Vill du läsa mer om stamspolning och så hur en sådan kan gå till så scrollar du förbi stamspolningsföretagen så beskriver vi utförligt hur en stomspolning går till.

Gå direkt till bokning eller offert förfrågan

Stamspolning företagfrån prisBetyg
Spolgubben.seBoka eller offert4.9/5
Stamspolning onlineBoka eller offert4.9/5
Spolgubben rikstäckandeBoka eller offert4.9/5
Stamspolning riksBoka eller offert4.9/5
Stamspolningsarbete. Nedan finns fler bilder med beskrivning

Vilka priser kan man förvänta sig när man köper stamspoling, avloppsspolning, rörspolning av stamspolningsföretagen? (OBS Uppskattning)

Här nedan listar vi de priser man kan förvänta sig. Tänk på att det finns även rabatter på stamspolning och du har möjlighet att komma under dessa priser. Men dessa priser för stamspolning är vad du bör förvänta dig.

Boka stamspolning, avloppsspolning, rörspolning här

Typ av bostad eller tjänstCa Pris med rot
Villa4000 sek
Radhus4000 sek
Småhus3800 sek
Flerbostadshus1-10 Lägenheter 1300 sek
10-25 Lägenheter 1000 sek
25-40 Lägenheter 900 sek
40-60 Lägenheter 800 sek
60-100 Lägenheter 700 sek
Bostadsrättsföreningar BRF1-10 Lägenheter 1300 sek
10-25 Lägenheter 1000 sek
25-40 Lägenheter 900 sek
40-60 Lägenheter 800 sek
60-100 Lägenheter 700 sek
Större fastigheterOffert
Lägenhet1300 sek
Spolning av avlopp2500 sek
Golvbrunn2500 sek
Kökspol2600 sek
Fullspol villaägare4500 sek
Fullspol villaägare + film5500 sek
Fullspo villaägare + film stor7000 sek
Byte köksblandare1500 sek
Byte badkarsblandare2500 sek
Byte diskho 1500 sek
Byte vattenlås1000 sek
Byte duschslang 500 sek
Inspektion av rör med en kamera för att på effektivaste sätt utföra en stamspolning

Vad är en stamspolning, avloppsspolning, rörspolning? – spolning med hett vatten i alla rör som finns i bostaden

Stamspolning, avloppsspolning, rörspolning innebär att man spolar rent stammarna med hett vatten från smuts, rost och annat skit som kan ha hamnat i rören. Smuts som inte ska vara där och som försämrar flödet vilket i sin tur utan regelbunden stamspolning innebär att det en dag tar stopp i rören. Ingen vill ha stopp i avloppet eller golvbrunnen. Tar det stopp i dessa rör ja då måste ju detta ta sig vidare någonstans och det är då uppåt och in i bostaden. Detta kan lätt undvikas om man kör en stamspolning ofta och inte när problemet väl har dykt upp. 

En högtrycksspolning av avlopp utförs på så sätt att man för in en slang i avloppet och spolar rent rörets alla delar med ett relativt högt tryck och med ett högt vattenflöde sedan har du fina rör igen. Mycket fräscht för att slippa illa luktande rör.

Boka stamspolning, avloppsspolning, rörspolning här

Vad brukar då ingå i en stamspolning och vad kan man spola rent för att fräscha upp sina rör i bostaden? Stamspolningsföretagen är dig behjälplig med bl.a följande tjänster. De hjälper dock till med så mycket mer än att spola rent just dessa rör. Men vi ger några exempel på vad stamspolningsföretagen spolar rent.

Spolning av Kök
Spolning av Golvbrunn
Spolning av Tvättställ
Spolning av avlopp
Spolning av utgående stammar
Högtrycksspolning med roterande munstycken
Rörinspektion av utgående stam​mar (med hjälp av avancerad kamera)

Boka stamspolning, avloppsspolning, rörspolning här

Stamspolning, avloppsspolning, rörspolning hur lång tid? Snabb service hos proffsen. En stamspolning kan ta allt från 1 timme till 5 timmar beroende på vilka rör ska ska spolas rent. Vad för typ av åtgärder spelar även detta in. Men räkna med att en genomsnittlig stamspolning i alla fall bör ta minst 1h. 

Stamspolning, avloppsspolning, rörspolning hur ofta? Förebyggande lönar sig! En stamspolning bör enligt de rekommendationer som ges av stamspolningsföretagen ske ungefär var femte år. Men ju oftare du beställer en stamspolning så undviker du stopp i exempelvis avloppet och undviker översvämningar av avlopp och liknande. Det lönar sig att tänka förebyggande. Men du kan ändå vara lugn. Att spola rent stammarna, avloppen eller golvbrunnar ska inte behöva ske varje år då ska du nog beställa en rörinspektion istället. 

Undvik översvämningar genom att ta hand om rören i bostaden.

Stamspolning, avloppsspolning, rörspolning pris! Genomsnittliga priser! Genomsnittlig startpris brukar vara runt tusenlappen. Men priserna kan komma att bli något dyrare om det är ett större ingrepp som kräver en längre arbetstid. De flesta stamspolningsföretagen har ett arvode på ca 650 kr per timme. 

Boka stamspolning, avloppsspolning, rörspolning här

Misstänker du problem med rören? – Misstänker du att du har problem med dina rör och ledningar? Dra inte ut på tiden. Låt få dina rör inspekterade så fort som möjligt med kamerateknologi. Kameran trycks ned i rören och man tittar på vad som behöver åtgärdas. Det kostar inte speciellt mycket att få sina rör inspekterade. Rören kan förvärras där en stamspolning i framtiden inte har något effekt.

Kamerainspektion av rör

Vilka varningstecken finns som man lätt kan upptäcka och då dra slutsatsen att det kan vara på väg att bli ett stopp i rören?

Avrinningen är långsam i disko eller handfat
Det bubblar i diskhon
Det blir ofta stopp – eller rent av översvämning
Det luktar illa från avloppet

Har du nåt av dessa problem, hör av dig till stamspolningsföretagen så kan de kika på om du behöver en stamspolning, avloppsspolning, rörspolning. Rörinspektion är som sagt billigare och skulle det behövas en stamspolning, avloppsspolning, rörspolning så får du ett kostnadsförslag.

Boka stamspolning, avloppsspolning, rörspolning här

Ser dina rör ut så här? Då är det dags för en stamspolning!

Stamspolning, avloppsspolning, rörspolning skyddar rören effektivt

Fett, avlagringar och stillastående vatten sliter på avloppsledningar. Rent vatten utgör i sig inget hot mot rörledningar utan det är de övriga ämnen som blandas med vattnet som kan orsaka skador. Särskilt illa är det om avlagringar och fettrester får ligga och fräta mot rörens yta i åratal. Att slarva med underhållet och att låta rören sättas igen gör att rören kan behöva bytas ut eller att man måste utföra relining tidigare än vad som annars skulle vara fallet. Det bästa du kan göra för att slippa kostsamma stambyten och andra typer av renoveringar är alltså att hålla rören rena och fria från smuts. Stamspolning är en av de enklaste och mest prisvärda åtgärderna för att underhålla rör och har andra fördelar såsom att obehagliga lukter förebyggs samt att risken för lokala stopp i avloppet minskar.

Effektiv stamspolning, avloppsspolning, rörspolning med jour

Stamspolning idag erbjuds på ett mycket effektivt sätt och det är givetvis goda nyheter för oss som behöver anlita stamspolningsföretagen snabbt och på obekväma tider. Jour bolagen finns det gott om.

Prisvärd stamspolning, avloppsspolning, rörspolning

Det är många företag som konkurrerar om att få erbjuda privatpersoner, fastighetsbolag, fastighetsägare bostadsrättsföreningar, villaägare osv att få stamspola just hos dig och detta är ett gott tecken på att det finns proffsiga stamspolare där ute som genomför stamspolning på ett korrekt och bra sätt med bra priser. Stor konkurrens innebär att du har fler alternativ att välja mellan när du ska anlita någon för stamspolning, avloppsspolning, rörspolning.

Boka stamspolning, avloppsspolning, rörspolning här

Behöver du en stamspolning? Följ rekommendationerna.

Villaägare

Du som villaägare är fullt ansvarig för stamsystemet då du äger villan. Detta är en av de största avlopps- och rörsrelaterade skillnaderna mellan att äga en villa och att bo i en lägenhet. Det är därför viktigt att du som bor i en villa är uppmärksam på vilka åtgärda du behöver ta till samt att lyssna på alla varningstecken från rören. De varningstecken som du bl.a bör vara uppmärksam på är om du börjar känna illa luktande avloppslukt. Då behöver du förmodligen en stamspolning. Det är viktigt att hålla koll på stammarna i sitt hus/villa regelbundet. Om man väljer att ignorera problem med avlopp och stammar finns problem att förvänta sig: Många problem kommer att fyllas på bokstavligen talat. 

Boka stamspolning, avloppsspolning, rörspolning här

Fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar

Stamspolning, avloppsspolning, rörspolning för bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag. Bolagen som vi har listat i början av denna artikel är behjälpliga er stora som små och har utfört stamspolning till många bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag genom åren.

Fastighetsägare eller förening: Om stamspolning är nödvändig i din fastighet  är det sannolikt att de första tecknen uppstår hos boende.  Det kan exempelvis handla om att hyresgäster eller bostadsrättsägare märker att avloppen luktar illa. Kanske handlar det också om dålig avrinning i avloppen. För att undvika att skadan växer och för att, i god tid, utföra stamspolning i din fastighet: Var lyhörd och ta alla tecken på allvar. 

Boka stamspolning, avloppsspolning, rörspolning här

Författare: Martin Olsson

Vi finns till för Sveriges alla företagare och backar upp våra anslutna företag till 100%

Anslut ditt företag och alliera dig med oss!

Vi erbjuder massor av tjänster till våra anslutna företag. Se vad vi erbjuder och hur vi kan backa upp dig och ditt företag.