Bolagsalliansen

Samhällsviktiga Gravskötsel & omvårdnad i Sverige AB – 559078-5548

Nyhet

Gravskötsel & omvårdnad i Sverige AB är ett guldbolag med organisationsnummer 559078-5548 som får 9 av 10 poäng i en helhetsbedömning. Det är ett samhällsviktigt aktiebolag som är registrerad för F-skatt och i momsregistret sedan år 2016. Bolaget har haft en kontinuerlig stigande omsättning med väldigt goda resultat. Det är ett tryggt bolag som erbjuder begravningstjänster i Sverige. Ta reda på mer om detta guldbolag.

I det senaste bokslutet levererar Gravskötsel & omvårdnad mycket goda resultat. Bruttovinstmarginalen landande på fina 67,46%, soliditet på 34,11% och kassalikviditet på hela 151,93%. Det är fina siffror för ett så samhällsviktigt bolag.

Föremålet för bolagets verksamhet är gravskötsel och tillhörande tjänster vilket inkluderar allt underhåll som sker på begravningsplatser i Sverige. Genom tusentals avtal med kunder levererar bolaget sina tjänster året runt.

Stort kapital av kunskap i företaget

Gravskötsel & omvårdnad har i flera år hjälp många anhöriga som sörjer genom att leverera fina tjänster och produkter. Kyrkogårdar är en viktig plats i samhället som ska fungera som en mycket värdig plats att besöka. Hit kommer sörjande människor som får se en fin kyrkogård med hjälp av Gravskötsel & omvårdnad.

Gravskötsel & omvårdnad har många anställda runt om i Sverige och använder sig av ett flertal underleverantörer för att kunna erbjuda toppservice.

Sveriges största gravskötselföretag skapar många arbetstillfällen

Det har varit en succé för samhällsviktiga Gravskötsel & omvårdnad som har förvandlat undermåliga kyrkogårdar till några av Europas finaste. Dessutom skapar bolaget väldigt många arbetstillfällen. Just arbeten är bland det viktigaste bolagen är med och skapar. Det finns väldigt mycket jobb på grund av Gravskötsel & omvårdnad.

Bolaget värderar hela kedjan av anställda, kunder, anhöriga, underleverantörer och andra samarbetspartners väldigt högt. Ta reda på mer om Gravskötsel & omvårdnad genom att läsa detta reportage här.

Vi finns till för Sveriges alla företagare och backar upp våra anslutna företag till 100%

Anslut ditt företag och alliera dig med oss!

Vi erbjuder massor av tjänster till våra anslutna företag. Se vad vi erbjuder och hur vi kan backa upp dig och ditt företag.