Bolagsalliansen

Postly recensioner, omdömen m.m

Nyhet

Postly förenklar nu processen för dig som behöver skicka brev till svenska mottagare.

Istället för att du själv ska behöva printa ut dina handlingar, köpa kuvert och frimärke för att sedan posta dokumenten via den gula brevlådan som oftast finns en bit bort beroende på vart du bor. Bor du ute på landet hittar du oftast den gula brevlådan en bilkörning därifrån.

Postly.se har nu löst den digitala biten och omvandlar nu dina handlingar till fysiska brev som sedan skickas till valfri mottagare i Sverige.

Du slipper nu den allt för jobbiga manuella hanteringen av att posta dina brev. Postly åtar sig att printa och skicka dina brev till vald mottagare.

Det är enkelt och går snabbt att använda Postly. Dessutom är det billigt.

För att använda Postly behöver du bara surfa in på deras webbplats, fyll i mottagarens adressuppgifter, ladda upp den handlingar som ska skickas till en svensk adress och betala. Så enkelt är det med Postly. Du slipper helt enkelt själv den manuella processen med att skicka brev till mottagare i Sverige.

Postly digitaliserar hela processen för dig och tar sedan själv hand om den manuella processen så att ditt brev når den mottagare du vill skicka brev till.

Klicka här för att skicka brev med Postly.

Vi finns till för Sveriges alla företagare och backar upp våra anslutna företag till 100%

Anslut ditt företag och alliera dig med oss!

Vi erbjuder massor av tjänster till våra anslutna företag. Se vad vi erbjuder och hur vi kan backa upp dig och ditt företag.