Bolagsalliansen

Mäklaren Daniel Sedman rekommenderas av Bolagsalliansen

Nyhet

När du ska sälja din bostad finns det flera viktiga saker som du behöver tänka på. Du kanske undrar när det är bäst att sälja och hur mycket kan du få av värdet vid visningstillfällen. En duktig mäklare som kan marknaden vet när det är bäst att sätta igång säljprocessen. När du väljer rätt mäklare får du en person som bidrar med mycket mer än att bara sälja bostaden.

Oavsett om du ska köpa eller sälja en bostad är mäklaren många gånger den trygga mittpunkten och både köparen och säljaren kan vända sig till mäklaren för rådgivning. Det är mäklaren som binder köparen och säljaren samman. Gör mäklaren det på rätt sätt blir resultatet en lyckad affär. Genom en lyckad affär kommer samtliga parter vara nöjda och glada.

När du anlitar en mäklare blir försäljningen betydligt enklare och oftast mycket tryggare. Mäklaren kommer in i affären med sin kompetens inom bland annat juridik, ekonomi, administration och försäljning. Det betyder att du inte behöver oroa dig för att saker och ting kommer att gå fel.

En fastighetsmäklare är expert på sitt område. Oavsett om du är köparen eller säljaren är mäklarens områdeskompetens väldigt viktigt. Mäklaren har oftast ett register över spekulanter som kan vara intresserade. Är du köpare kan mäklaren hitta något just för dig genom sin kännedom om området. Mäklaren har också bättre koll

Oavsett om du ska köpa eller sälja bostad är det bra att välja en mäklare som känner till området. Ska du sälja kanske mäklaren redan har ett register med spekulanter som kan vara intresserade. Om du i stället ska köpa är det större chans att mäklaren hittar något intressant för dig i området. Mäklaren har dessutom bättre koll på vad som är rimliga priser i området.

Hur är en bra mäklare

Det som är viktigt att tänka på är informationen du får av mäklaren. Hur ser läget ut från att du har annonserat ut bostaden till försäljning fram till att kontrakt skrivits och överlämnandet av nycklarna till den nya ägaren.

En bra mäklare är engagerad men inte heller ständigt på. En lugn och erfarenhet mäklare gör ofta ett duktigt arbete. Innan du bestämmer dig för vilken mäklare du ska välja kan du träffa flera olika mäklare innan du bestämmer dig.

Bolagsalliansen rekommenderar Daniel Sedman

Daniel är erfaren och trygg mäklare. Intuitiv när det gäller marknaden. Han är både lyhörd och kunnig när det gäller tips inför försäljningen. Bara bra erfarenhet och proffsig bemötande.

När du väljer Daniel Sedman får du alltid uppdaterad information om processen i din försäljning av bostaden. Exempelvis antal visningar på din bostad. Trevliga samtal som ger dig tydlig information om vad som händer under försäljningen.

Han är lätt att nå när man behöver honom och alltid beredd att hjälpa till. Du behöver inte känna att mäklaren är oengagerad. Är det något som går sämre än förväntat är han snabb med att berätta det så att försäljningen alltid går rätt till.

Genom Daniel Sedman får du också goda tips på vilket företag du kan välja inför styling på bostaden. Fotografering av bostaden ordnar mäklaren kostandsfritt.

Läs recensioner om Daniel Sedman hos Reco här.
Presentation och kontaktuppgifter till Daniel Sedman här.
Daniel Sedman finns på Hitta Mäklare här.
Några av Daniel Sedmans sålda bostäder här.
Just nu förmedlade bostäder av Daniel Sedman här.

Kontaktuppgifter:
Tel: 076-525 61 88
E-post: daniel.sedman@fastighetsbyran.se

Adress
Storforsplan 36, 12347 Farsta

Författare: Martin Olsson

Vi finns till för Sveriges alla företagare och backar upp våra anslutna företag till 100%

Anslut ditt företag och alliera dig med oss!

Vi erbjuder massor av tjänster till våra anslutna företag. Se vad vi erbjuder och hur vi kan backa upp dig och ditt företag.