Bolagsalliansen

Kontrollera destinationskraven hos Destinationskollen.se

Nyhet

Är det dags för en resa till något av världens alla länder? Ha koll på inresereglerna med Destinationskollen.se

När man ska ut och resa är det viktigt att ha koll på vilka inreseregler som gäller för landet. Att komma oförberedd till flygplatsen kan resultera i nekad ombordstigning om du omedveten inte har den dokumentation som krävs för inresa till landet. Vissa länder är väldigt stränga på dokumentation medans andra länder är det motsatta.

Att snabbt och enkelt få rätt information om vad som gäller för dig resa gör att chanserna ökar för att din resa ska gå smidigt till och det är därför allt viktigare idag när regler ständigt ändras att göra en Destinationskoll innan avresa. Det går givetvis att göra en Destinationskoll av ren nyfiken också.

Destinationskollen levereras till din e-postadress i PDF-format.

Vad får du i din Destinationskoll?

När du surfar in på Destinationskollen.se så väljer du det land du vill ha information om. Därefter kommer en rapport att sändas över till dig i PDF-format till din e-postadress du uppger med information om inresekrav till det land som du vill resa till.

Till Destinationskollen.se

Författare: Martin Olsson

Vi finns till för Sveriges alla företagare och backar upp våra anslutna företag till 100%

Anslut ditt företag och alliera dig med oss!

Vi erbjuder massor av tjänster till våra anslutna företag. Se vad vi erbjuder och hur vi kan backa upp dig och ditt företag.