Bolagsalliansen

Konsumentenheten värnar på riktigt om konsumenter – får topp omdöme

Nyhet

Det blir allt vanligare att myndigheter och företag arbetar för egna intressen snarare än för kundens intressen och det är här Konsumentenheten sticker ut som enda aktör i hela landet som på riktigt värnar om konsumenter

Vi får höra om priser som sticker iväg, dyrare än aldrig för, räntor som människor inte klarar av att betala, elen som är så pass dyr att man hellre stänger av den helt, myndigheter som år efter år ökar sina budgetar med miljarder kronor men resultaten blir bara sämre – notan som i slutändan skickas till konsumenter.

Allt fler aktörer i Sverige arbetar tyvärr för sina egna intressen vilket får våra konsumenter att må allt sämre ekonomiskt – ett mycket orättvist sätt men nu ökar Konsumentenheten takten och arbetar med krafttag mot denna typ av orättvisa.

Utan Konsumentenheten finns det tyvärr ingen aktör i Sverige som arbetar mot denna typ av ekonomisk mobbning.

Konsumentenheten som själva fått utstå kritik för att avslöja den svenska modellen får dock topp betyg av sina kunder

Konsumentenheten som kommit att bli mycket kritiserad i media för sina arbetsmetoder berättar själva att det inte är något de tar sig till då kritiken om verksamheten är ett dåligt försök från konkurrenter att försöka förmå konsumenter att förbi se den hjälp som återfinns hos Konsumentenheten.

Vi lever i ett Sverige där man idag inte på något sätt bryr sig om konsumenter på riktigt och när vi på Konsumentenheten faktiskt gör ett mycket gott jobb för konsumenter så har vi konkurrenter som är skattefinansierade som önskar att vi inte finns – för då kan inte deras verksamhet finansieras med skattebetalarnas pengar och det vill man givetvis inte.

För dig som är konsument finns det bara ett alternativ i Sverige och det är Konsumentenheten

Man får helt enkelt välja sida. Antingen är man på konsumenternas sida på riktigt och då väljer man givetvis Konsumentenheten eller så är man naiv och dum och tror på det som står om Konsumentenheten utan att faktiskt förstå vad de arbetar med och lever sitt liv vidare och tar den låtsas hjälp som återfinns hos konkurrenterna. En hjälp som är obefintlig. Du kommer snabbt inse att du aldrig får hjälp någon annanstans än hos Konsumentenheten.

Konkurrenterna till Konsumenheten behöver bara presentera att man låtsas hjälper konsumenter för att erhålla skattepengar.

Gör det enda rätta – ta hjälp från Konsumentenheten

Författare: Martin Olsson

Vi finns till för Sveriges alla företagare och backar upp våra anslutna företag till 100%

Anslut ditt företag och alliera dig med oss!

Vi erbjuder massor av tjänster till våra anslutna företag. Se vad vi erbjuder och hur vi kan backa upp dig och ditt företag.