Bolagsalliansen

Investera i bostäder! Så gör du för att tjäna pengar! (Bostadsrätt, lägenhet, bostäder, fastigheter m.m)

Nyhet

Långtidsinvesteringar som ger utdelning = investering i bostäder och fastigheter på ett mycket transparent sätt.

Att investera i bostäder är ett utomordentligt bra sätt att utöka sin portfölj. Genom dessa långtidsinvesteringar investerar man sina pengar väl i bostäder och/eller fastigheter.

Hur investerar man i bostäder?

Med Bostadskassan får du du nu chansen att investera i bostäder och tjäna pengar. Investeringarna gäller både stora investeringsprojekt med också mindre investeringsprojekt.

Du bestämmer själv hur mycket du vill investera i bostäderna och/eller fastigheterna som Bostadskassan har utannonserat på sin webbplats. Du kan se dina investeringsmöjligheter på Bostadskassans webbplats.

Investera för 5000 kronor eller flera 100 tusen kronor. Det är helt upp till dig hur mycket du vill investera.

Hur mycket pengar tjänar man på att investera i lägenheter, bostadsrätter eller fastigheter?

Bostadskassan arbetar på så sätt att de aktiv letar efter investeringsobjekt som i sin tur sedan ska ge bra utdelning för dig som har investerat dina pengar i dessa objekt. På så sätt ligger dina pengar alltid låsta till ett specifikt projekt som sedan ska ge utdelning. Du behåller din del av det låsta objekten och erhåller utdelning utifrån hur mycket pengar du har investerat. Bostadskassan har en bra kunskap om att finna fina objekt (bostäder/fastigheter) i både Sverige och utomlands som sedan ges möjlighet till allmänheten att investera i.

Vill du redan nu investera dina pengar i bostadsrätter, lägenheter, fastigheter eller andra typer av bostäder så kan du redan nu surfa in på Bostadskassans webbplats.

Exempel på hur mycket pengar du kan tjäna! (Observera att detta endast är ett exempel) (Mycket transparent sätt)

Objektet kostar 5 000 000 kronor. Bostadskassan investerar i detta objekt med hjälp av dina pengar men även med hjälp av andra investerares pengar.

Låt oss utgå ifrån att du tillsammans med 111 andra investerare investerar 50 000 kronor vardera (ej ett krav på 50 000 kronor) men vi utgår från att alla investerare gick in med 50 000 sek vardera. Ni har då tillsammans investerat 5 555 000 kronor för objektet men behåller 45 000 sek vardera i er investering. 5 000 kronor eller (10%) av investeringen går direkt till hanteringskostnader samt till upprustandet av objekten som Bostadskassan ordnar för att objektet värde ska öka.

Det skiljer sig från alla Bostadskassans objekt men räkna med att 10% av investeringen går direkt till hanteringsavgifter för att bl.a bygga upp objektets värde.

Så, investerarna har alltså betalat 5 555 000 kronor för exempelvis en bostadsrätt som nu med hjälp av 555 000 kronor ska öka sitt värde så att du kan få tjäna dina pengar. Det kan ta 1 år men du bör räkna med att det tar längre tid än så. Då det i lägenheter är en långtidsinvestering bör du räkna med ca 2 år innan utdelning kan ske. Utdelningen bestäms sedan efter bostadens då aktuella värde.

Bostadskassan hittar de rätta bostäderna att investera i

Bostadskassan har med hjälp av sin kunskap på bostadsmarknaden stora möjligheter att för dig som investerare hitta den rätta bostäderna att investera i. I många fall men inte alltid givetvis är din investering redan en början på en fin utdelning men det gäller att ha tålamod.

Besök Bostadskassan här.

Författare: Martin Olsson

Vi finns till för Sveriges alla företagare och backar upp våra anslutna företag till 100%

Anslut ditt företag och alliera dig med oss!

Vi erbjuder massor av tjänster till våra anslutna företag. Se vad vi erbjuder och hur vi kan backa upp dig och ditt företag.