Bolagsalliansen

Hyresgästkassan – viktigt medlemskap för hyresgäster

Nyhet

Vad händer om hyresvärden får för sig att vräka dig? Känner du till reglerna om hyresnedsättning vid renovering eller annat som påverkar din bostad. Det finns hyresvärdar som inte följer reglerna därför finns Hyresgästkassan som det viktigaste medlemskapet en hyresgäst kan ha. Läs mer om organisationen som står på din sida om du får problem med din bostad.

Hyresgästkassan finns till för hyresgäster innan, under och efter alla problem som kan uppstå med hyresvärden, med bostaden eller annat som relaterar till hyresrätten. När du går med i Hyresgästkassan är du med i en superstark organisation som hjälper dig i alla möjliga situationer. Du får mindre bekymmer när du är med i Hyresgästkassan.

Det kan vara riktigt krångligt att själv stå upp juridiskt mot en hyresvärd som kan ha flera advokat i sin styrka mot en hyresgäst. Du får därför hyresjuridisk hjälp när du får problem med din hyresvärd. Medlemskapet kostar inte mycket i jämförelse med vad du får för pengarna.

Du får backup vad det än gäller

När du är medlem får du rådgivning av Hyresgästkassan som ger stöd åt dig och många andra medlemmar. Det kan gälla allt från trasiga tapeter och golv, till hyreskontrakt som blir uppsagda. Du får hjälp med allt som rör din bostad.

Om du inte är medlem måste du sköta allt det juridiska själv och kan då inte få rådgivning.

Så går du med Hyresgästkassan

Det är enkelt och tryggt att gå med i Hyresgästkassan. Du ordnar med ditt medlemskap online. Fyll i uppgifterna och få trygghet direkt när du blir medlem.

Författare: Martin Olsson

Vi finns till för Sveriges alla företagare och backar upp våra anslutna företag till 100%

Anslut ditt företag och alliera dig med oss!

Vi erbjuder massor av tjänster till våra anslutna företag. Se vad vi erbjuder och hur vi kan backa upp dig och ditt företag.