Bolagsalliansen

Här kan du hyra privatjet

Nyhet

Funderar du på att hyra privatjet till din nästa destination? Det är ett spännande val som förmodligen kommer få dig att förvånas över vilka fördelar du får med att resa på detta tidseffektiva sätt. Du kommer snabbt inse att en resa med privatjet höjer kvalitén på mycket oavsett om det är en affärsresa eller en resa med familj och vänner. Här går vi snabbt igenom var du kan hyra privatjet samt ungefärliga kostnader.

Några av fördelarna med privatjet är att du kan bestämma din destination och ditt resesällskap. Beroende på hur många ni är samt distansen finns många olika flygplan att välja mellan. Det smidigaste sättet att hyra privatjet är att skicka en förfrågan till en flygmäklare. Efter din förfrågan får du förslag på flygplansmodeller och priser.

Du som värderar din tid högt slösar ingen onödig tid med privatjet. Du kan komma till flygplatsen, oftast en halvtimme innan du flyger. På flygplatsen får du egen ingång och går inte igenom den vanliga kommersiella säkerhetskontrollen. Du reser alltså mycket tidseffektivt.

Konfidentiella privatjet resor

Oavsett vem du är och vilka uppdrag du har runt om i världen reser du konfidentiellt. Du kanske ska på en affärsresa och inte vill att medierna ska börja få nys om det. Det kan finnas många olika anledningar till varför du vill resa mer hemligt. Med privatjet ser flygmäklare till att du reser på det sätt du själv önskar.

Du kan skräddarsy din privatjetresa. Vill du vara extra hemlig kan du flyga till en flygplats som är mindre vanlig. I din bokningsförfrågan kan du lämna kommenterar om hur du exakt vill resa.

Så hyr du privatjet

Kontakta Utrikesgruppens flygavdelning som hjälper dig att hitta rätt när du ska hyra privatjet. Välj plats och tid så ser flygmäklarna till att du snabbt är uppe i liften. Flyg privat eller låt företaget stå för kostnaderna.

  1. Hyr privatjet här
  2. Fyll i destination
  3. Välj enkelresa, tur- och retur eller flera städer

Vi finns till för Sveriges alla företagare och backar upp våra anslutna företag till 100%

Anslut ditt företag och alliera dig med oss!

Vi erbjuder massor av tjänster till våra anslutna företag. Se vad vi erbjuder och hur vi kan backa upp dig och ditt företag.