Bolagsalliansen

Covid-19 PCR bokningar ökar

Nyhet

PCR kliniker om vi kan kalla dessa så ser en ökning av Covid-19 provtagningar enligt PCR metoden.

Coronaviruset tillsammans med de inreserestriktioner som finns i många länder har fått klinikerna i Sverige att nästan bli fullbokade av Covid-19 provtagningar.

Många länder i världen har just nu krav på att du som resenär ska kunna uppvisa att negativt PCR test där du behöver ha genomfört detta PCR test tidigast 3 dagar innan du reser till den destination du ska till.

Många kliniker gör ett mycket duktigt jobb trots tisdpressen

Trots att man som resenär behöver testa sig för Covid 19 tidigast inom 3 dagar så hinner klinikerna både med att testa patienter för coronaviruset, sända provet till laboratoriumet samt få svar och utfärda ett reseintyg, läkarintyg eller som många också kallar det ett friskintyg. Detta visar att vi svenskar inom den privata vården och omsorgen är snabba när det behövs.

De flesta PCR kliniker är privata

Allra flesta PCR kliniker vi på Bolagsalliansen kommer i kontakt med är privat och gör ett super jobb med att testa sina patienter för Covid – 19. Värt att nämna är att klinikerna även utgör antigentest samt antikroppstest för Covid 19.

Författare: Martin Olsson

Vi finns till för Sveriges alla företagare och backar upp våra anslutna företag till 100%

Anslut ditt företag och alliera dig med oss!

Vi erbjuder massor av tjänster till våra anslutna företag. Se vad vi erbjuder och hur vi kan backa upp dig och ditt företag.