Bolagsalliansen

Brukarkort.se omdömen och recensioner samt användningsområde

Nyhet

Nyfiken på Brukarkort.se?

Brukarkort.se tillhandahåller brukarkort för fordon d.v.s bl.a för bilar för dig som behöver styrka att du har rätt att bruka/köra/framföra ett fordon som du inte äger. Gäller även för resor utomlands med en bil du inte äger.

Ett sådant brukarkort har många användningsområden och många vittnar nu om att denna handlingar hjälp icke ägaren ur situationer som annars hade kunnat bli besvärligare än man önskar.

Recensioner och omdömen

Scannar man av sajter för att hitta omdömen och recensioner om brukarkortet som utfärdas av Brukarkort.se finner man en hel del människor som lämnar mycket positiva omdömen och recensioner om brukarkort.se.

Vi hittar bland annat följande omdömen och recensioner:

– Utan brukarkortet så hade min resa till Spanien med bilen förmodligen stoppats redan hemma i Sverige då man ifrågasatte min rätt att köra min brors bil.

– Kunde inte underlättat mer än så här. Brukarkortet uppvisade jag snabbt och enkelt vid kontroll och kunde åka vidare.

– Nu får jag äntligen hyra en parkeringsplats i mitt närområde då jag enkelt kan styrka att det är jag som kör företagsbilen och har rätt att göra det.

– Jag har alltid blivit stoppad av polis för att jag olyckligtvis bor i ett sådant område. Polis ställer alltid frågan till mig om jag får köra min pappas bil. Denna gång uppvisade jag brukarkortet och det underlättade hela situationen.

Användningsområden

Ett brukarkort har många användningsområden. Kortet rekommenderas att alltid finnas med i bilen när någon som inte äger bilen faktiskt också använder den. Det finns många olika situationer då du kan behöva styrka att du har rätt att köra en bil som du inte själv äger.

Sådana tillfällen kan gälla när:

– polis kontrollerar bilen

– du kör med en bil utomlands

– parkeringsbolag vill veta om du har rätt att köra bilen och därmed är berättigad till en parkeringsplats

– domstol eller annan rättslig instans vill veta om du har rätt att köra en bil du inte äger

Beställ ett brukarkort för fordon

Du beställer enkelt ett brukarkort för fordon genom att surfa in på brukarkort.se

Beställ brukarkort här

Vi finns till för Sveriges alla företagare och backar upp våra anslutna företag till 100%

Anslut ditt företag och alliera dig med oss!

Vi erbjuder massor av tjänster till våra anslutna företag. Se vad vi erbjuder och hur vi kan backa upp dig och ditt företag.