Bolagsalliansen

Bolagsalliansen lanserar sin tjänst för företagare

Nyhet

Välkommen till Bolagsalliansen, en riktig tjänst för företagare. Vi finns här för samtliga företagare i Sverige som behöver hjälp att ta sig framåt eller kliva över motgångar – Vi finns då där för företagarna.

Bolagsalliansens kommer att på uppdrag av företag att göra sitt yttersta för att dessa ska kunna verka på ett sätt som tar bolagen framåt och inte bakåt. Vi kommer att alliera oss med företag för att på så sätt se till företagens bästa inom många olika områden.

Vi kommer bl.a att hjälpa till med:

Hjälpa företagare att få upprättelse där man hamnat i en smutskampanj utan att det finns några belägg för det. Vi hjälper företagare attackera källan till smutskampanjen.

Vi kommer att agera ombud och hjälpa företagare att få fram sitt budskap där det krävs en mer formell förklaring eller liknande.

Vår speciella marknadsföring. Företagare kommer att ha möjlighet att utnyttja våra kanaler för att på så sätt synas och höras mer.

Svara på journalisterna frågor där vi åter oss uppdraget att svara på obehagliga frågor eller helt enkelt frågor från journalister som saknas substans vilket förekommer i princip i varje fall då journalister söker kontakt med företag.

Kommentera obefogad kritik hos sociala medier på så sätt att vi söker upp källan till den obefogade kritiken och svarar med fakta och ser till så att den obefogade kritiken får ett svar på tal.

Backa upp företag på många sätt inom många områden där vi kommer att göra en plan för företagare och gå igenom deras verksamhet och se hur vi kan backa upp dessa företagare. Om det gäller att försvara sig mot en myndighet eller ta bolaget framåt så är vi där och backar upp dessa med den kunskap vi har.

Överklaga olika beslut inom olika områden som vi har kunskap inom.

Utnyttja våra kanaler för att ta företagen framåt. Vi kommer att utnyttja alla resurser vi har får att skydda, hjälpa och ta företagen framåt.

Ge företag tips inom olika områden eller hänvisa företag till bra tjänster som kan hjälpa företag framåt.

Hoppa in i verksamheter och hjälpa till

Vi som arbetar med Bolagsalliansen har själva drivit och driver många företag och ser att det finns ett stort behov av att vi företagare hjälper varandra. Vi är duktiga inom många olika områden och utnyttjar detta för att ta bolag och företagarna framåt i Sverige.

Vilka är vi som arbetar med Bolagsalliansen?

Vi har drivit företag i många år och har kompetens inom områden som många inte tänker på. I Sverige förekommer det ett stort tryck på företagare och dess bolag vilket medför att man inte har tid för denna konstanta press. Sådan press kan vara obefogad kritik och där kan vi vara till stor hjälp och attackera källan till denna obefogade kritik vidare kan vi även hjälpa till med mer marknadsföring så som att skapa en schysst webbplats för våra allierade företag.

Vi har kontakterna och drivet att backa upp alla våra anslutna företag!

Vi finns till för Sveriges alla företagare och backar upp våra anslutna företag till 100%

Anslut ditt företag och alliera dig med oss!

Vi erbjuder massor av tjänster till våra anslutna företag. Se vad vi erbjuder och hur vi kan backa upp dig och ditt företag.