Bolagsalliansen

All Time Solution – Säkerhet på riktigt

Nyhet

Behöver du säkerhet kring dig som person eller för dina anställda? Vi rekommenderar en stark aktör i All Time Solution

Säkerhetsföretaget All Time Solution grundades av Jeffrey Ong där fokus ligger på att förhindra samt förebygga säkerhetsproblem som kan uppkomma gentemot dig eller dina anställda. All Time Solution tillsammans med Jeffrey Ong har ett starkt kontaktnät inte bara i Sverige men också runt om i världen. Genom att utnyttja detta starka kontaktnät som har byggts upp genom åren i Sverige och utomlands så finns det goda resurser i att förhindra hot mot dig som person eller dina anställda och där med kunna ge dig den säkerhet som många andra säkerhetsföretag inte har möjlighet till att ge dig.

All Time Solution har super kompetensen många säkerhetsbolag bara kan drömma om. Tillsammans med Jeffrey Ongs världsomfattande kontaktnät tillför F.D polismannen Lennart Berglin (Utredningsansvarig) hos All Time Solution sista pusselbiten som krävs för att du ska kunna överlämna ansvaret till säkerhetsföretaget All Time Solution. Lennart Berglin har tidigare arbetat hos polismyndigheten i över 30 år.

Kombinationen Jeffrey Ong och Lennart Berglin ger dig den säkerhet du förtjänar. Kom i kontakt med All Time Solution för att se vad säkerhetsföretaget kan göra för just dig.

Säkerhetsföretaget All Time Solution erbjuder dig massvis med olika säkerhetstjänster och här nedan listar vi en del av de.

Klicka dig vidare till säkerhetsföretagets tjänster för att läsa mer om vad varje tjänst innebär samt kom i kontakt med säkerhetsföretaget All Time Solution.

För dig som privatperson så erbjuder All Time Solution dig följande:
Säkerhetskonsult
Trygghetslösningar
Bevakning
Chaufför
Utredning
Säkerhetsrådgivning
Personupplysning

Se alla tjänster för privatpersoner här

Behöver du säkerhetstjänster för ditt företag så erbjuder All Time Solution dig följande:
Företagssäkerhet
Riskanalys
Bevakning
Chaufför
Utredning
Företagsmedling
Konflikthantering
Företagsupplysning
Säkerhetsrådgivning

Se alla tjänster för företag här

Författare: Martin Olsson

Vi finns till för Sveriges alla företagare och backar upp våra anslutna företag till 100%

Anslut ditt företag och alliera dig med oss!

Vi erbjuder massor av tjänster till våra anslutna företag. Se vad vi erbjuder och hur vi kan backa upp dig och ditt företag.